U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8860 Lendelede

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

ALLEENSTAANDE karaktervolle woning, voorzien van 3 slaapkamers en achterliggende werkruimte (78m²), op een perceel van 814m².

ALLEENSTAANDE karaktervolle woning, voorzien van 3 slaapkamers en achterliggende werkruimte (78m²), op een perceel van 814m².

Deze alleenstaande, karaktervolle woning is gelegen op een rustige invalsweg dichtbij het centrum. De woning is gelegen op een perceel van 814m² en is voorzien van 3 slaapkamers en een achterliggende vrijstaande garage/bijgebouw van 78m² met verdiep. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een zelfstandige of voor het creëren van een extra woonruimte.

INDELING
Ruime inkom (15m²) voorzien van een apart toilet (5m²) en een bergingsruimte met technische toestellen (7,1m²) - lichtrijke leefruimte voorzien van een kachel (36,2m²) - aansluitende open, ingerichte keuken met inbouwtoestellen en zicht op de tuin (21m²) - gelijkvloerse badkamer met ligbad en douche - wasplaats met nodige voorzieningen (5,2m²).

Op het verdiep bevinden zich 3 slaapkamers (9,7m² - 10m² - 25m²) waarvan er één voorzien is van een aparte mezzanine (6,8m²).

Via de aparte doorgang betreden we de zuid gerichte tuin met terras (710m²) en vinden we de losstaande garageruimte/bijgebouw voorzien van een dubbele toegang en verdiep. De woning is voorzien van 15.000 liter regenwater.

PLUSPUNTEN
- Centrale, doch rustige ligging nabij het centrum
- Karaktervolle woning met tal van mogelijkheden
- Alleenstaande woning op een ruim perceel
- Losstaande garageruimte/bijgebouw met verdiep
- 15.000 liter regenwater
- ...

Graag meer info of een vrijblijvend bezoek? 📱 0499 87 30 36 of mail naar thijs@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed