U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
business

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Omschrijving

OVER TE NEMEN: VOLLEDIG INGERICHTE KRANTENWINKEL

OVER TE NEMEN: VOLLEDIG INGERICHTE KRANTENWINKEL

De huur bedraagt 900€/maand. Er is mogelijkheid om boven de winkel een recent vernieuwd appartement te huren met 1 slaapkamer.

Deze gekende en recent vernieuwde krantenwinkel is gelegen op een zichtlocatie nabij het station en diverse scholen. U kan er ook terecht voor de producten van de Nationale Loterij zoals de Lotto. De winkel wordt volledig ingericht overgelaten inclusief 2 kassa's, rekken, alarm, airco/verwarming...

De winkel zelf is 53m² groot. Er is ook een bureau met keuken (11m²) met daarnaast een berging (4m²) en een apart toilet. Leveringen worden gedaan via de zij-ingang. Er is ook nog een kelder. Het alarm-systeem bevat sensoren, magneten en camera's. Ook zijn er overal rolluken aanwezig. De verwarming verloopt via airco met een warmtepomp.

Indien gewenst kan het ganse gebouw inclusief 2 verhuurde appartementen gekocht worden tegen 450.000€. Foto's van de gerenoveerde appartementen (2013) kunnen per mail opgevraagd worden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed