U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8940 Geluwe

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

VOLLEDIG AFGEWERKTE NIEUWBOUW OP 590 M² - RUSTIGE LIGGING € 315.000 (klein beschrijf mogelijk)

VOLLEDIG AFGEWERKTE NIEUWBOUW OP 590 M² - RUSTIGE LIGGING € 315.000 (klein beschrijf mogelijk)

Inkom met toilet (hangtoilet en lavabo) (4 m²), lichtrijke woonkamer (32.35 m²) met prachtige natuursteen gashaard en inbouwlades alsook inbouw tv, open keuken (10 m²) met koelkast, vaatwas, dampkap, gasfornuis, inbouw microgolfoven, zicht op groot terras en tuin rondom
hall naar de garage en slpks
gelijkvloers : slaapkamers 1 (12.85 m²), slaapkamer 2 (7.74 m²) met inbouwkasten, grote garage (20 m²) met automatische poort, berging (4 m²)
Terras rondom de woning met 2 elektr. zonneluifels, de tuin is volledig afgesloten en omvat een serre en tuinhuis en aparte fietsberging.
grote oprit voor de woning voor 3 wagens in antisliptegels. Ramen in PVC in 3-dubbel hoogrendementsglas en inbraakwerend glas. Overal CV op aardgas met nieuwe HR TOP condensketel, regenput van 5000 lt aangesloten op toiletten en wasmachine.
Mogelijkheid om van de garage een slaapkamer te maken zodat er 3 slaapkamers zijn. Of een vaste trap te maken om op de zolder een grote slaapkamers te maken. !!!!! klein beschrijf mogelijk !!!
EPC 194 UC 1721232 / (Wg-Gvkr-Vv-Gdv-Vg) (mglh overstromingsgevoelig)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed