U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8908 Vlamertinge

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

NIEUWBOUW APPARTEMENT (85m²) MET 1 SLPK, GARAGE EN 2 TERRASSEN (15m²)

NIEUWBOUW APPARTEMENT (85m²) MET 1 SLPK, GARAGE EN TERRAS (15m²)

Dit ruim appartement met een bruto-oppervlakte van 85m² en 2 terrassen die samen 15m² groot zijn ligt in het centrum van Vlamertinge. Warenhuis, bakker, beenhouwer, apotheker en sportvoorzieningen liggen binnen handbereik.

Het appartement is uiterst geschikt als opbrengsteigendom. Er werden reeds 3 appartementen vlot verhuurd in Residentie CLÉMENCE. Wat kopers aantrekt is de kleinschaligheid van het gebouw zijnde 7 appartementen die zorgt voor een rustige, kwalitatieve leefomgeving.

Het appartement beschikt over een terras vooraan en achteraan + een tuintje. Het achterste is zuid-gericht en via een achtergelegen weg kan je oprijden tot uw optionele garage (22.500€ excl. kosten) of standplaats (7.500€ excl. kosten).

De open keuken met eiland is uitgerust met een vaatwas, vitro-keramische kookplaat, spoelbak +1/2 en frigo met diepvriesvak. Alle toestellen zijn van het merk SMEG.

Verdere inlichtingen zoals lastenboek te verkrijgen op ons kantoor via verkoop@partnersinvastgoed.be of 057/21.93.36


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed