U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8630 Veurne

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

LUXE-ZORGFLATS IN HET CENTRUM VAN VEURNE MET 1 OF 2 SLAAPKAMERS EN RUIME TERRASSEN

LUXE-ZORGFLATS IN HET CENTRUM VAN VEURNE MET 1 OF 2 SLAAPKAMERS EN RUIME TERRASSEN

Reeds 70% verkocht!

Een seniorenflat in een groene doch centrale omgeving.

Er is reeds een zorgflat met 1 slpk vanaf 209.000€ en met 2 slpks vanaf 240.000€. Beschikbaar voorjaar 2019.

Op 7 kilometer van de zeedijk en op 600 meter van het aantrekkelijke centrum van Veurne bevindt zich residentie Zuidburg, een topproject met 97 luxe serviceflats en 59 staanplaatsen. Ze vormen de ideale oplossing voor wie een jaartje ouder wordt, actief en zelfstandig wil blijven, maar ook wil genieten van de zekerheid en veiligheid van een woonomgeving met een beetje extra hulp van de woonassistent en de crisiszorg. Eigentijdse architectuur, hoogwaardige materialen en ecovriendelijke bouwtechnieken definiëren Zuidburg. In Zuidburg werden voor uw comfort ook een restaurant met grote terrassen en zicht op de binnentuin, een bibliotheek en polyvalente ruimte, een fitness met revalidatiemogelijkheden en een pendeldienst en laadpunten voor elektrische fietsen ondergebracht.

Waarom investeren in erkende assistentiewoningen?

Verlaagd btw-tarief van 12 in plaats van 21 procent
Geen onroerende voorheffing

Door zijn hoog rendement (3,9% bruto) is de markt voor assistentiewoningen en serviceflats, voor wat vastgoedbeleggingen betreft, een zeer interessante optie voor beleggers. Ten slotte vergrijst België nog altijd (tegen 2030 zal een kwart van de bevolking 65 jaar of ouder zijn) en uit onderzoek blijkt dat véél senioren absoluut niet in een rusthuis willen belanden. Dat houdt de mogelijkheid open tot de aankoop van zo’n woning. De grote markt voor deze woningen is daarmee ook een aantrekkelijke: een investering in duurzaam wonen is haast een garantie van meerwaarde. Erkende assistentiewoningen voldoen volledig aan de bepalingen van het nieuwe woonzorgdecreet, uitgevaardigd door de Vlaamse Regering, waardoor dit een veilige investering is.

Beperkte risico’s

De vraag naar woningen voor ouderen is hoog en zal in de toekomst alleen maar toenemen. Serviceflats worden snel en doorgaans voor een lange periode verhuurd waardoor de financiële risico’s beperkt blijven. Bovendien ligt het in de lijn der verwachting dat deze woningen op lange termijn met een flinke winst verkocht kunnen worden. Het kopen van een serviceflat kan wel eens een hele slimme belegging zijn!

Wacht niet te lang, want assistentiewoningen zijn erg gegeerd!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed