U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

IEPER - Luxueus afgewerkt gelijkvloers appartement (2020) voorzien van 2 slaapkamers en stadstuin.

IEPER - Luxueus afgewerkt, gelijkvloers appartement (2020) voorzien van 2 slaapkamers en stadstuin.

Dit appartement maakt deel uit van de nieuwe site Gloria in de prachtige binnenstad van Ieper. De site ligt op wandelafstand van winkels, horeca, scholen, cultuur, sport en ontspanning. De woonsite is vlot toegankelijk voor bewoners en bezoekers, zowel te voet, met de fiets als met de auto.

Gloria heeft een ondergrondse parking met voldoende plaats, fietsenstallingen en een fietslift. Er zit een kelderberging inbegrepen en er is mogelijkheid om nog een garagebox of staanplaats bij te kopen!

Het appartement heeft een oppervlakte van 98m² en is voorzien van een zonnige stadstuin met overdekt terras van 34m². Dit appartement is volledig afgewerkt met de beste materialen en er zijn heel wat upgrades voorzien tegenover de standaard afwerking! Het appartement is voorzien van parket in combinatie van vloerverwarming en er zitten 2 zonnepanelen inclusief.

Indeling:
Inkomhal (4m²) - Open ingerichte keuken voorzien van top inbouwtoestellen (21m²) - Lichtrijke leefruimte met doorgang naar stadstuin (26m²) - Bureauruimte (4m²) - Dressing (mogelijkheid tot 2e slaapkamer) (7m²) - Wasberging (3m²) - Slaapkamer (11m²) - Badkamer (6m²) - Toilet (2m²).

De zonnige stadstuin is voorzien van een overdekt terras en is omgeven door de historische torens in de binnenstad. Deze tuin is volledig aangelegd en onderhoud is inbegrepen. De tuin is ook voorzien van een aparte ingang.

Pluspunten:

- Topligging in het historisch centrum!
- Prachtige architectuur
- Zeer energiezuinig en voldoet aan hedendaagse normen!
- Luxueuze afwerking met kwaliteitsmaterialen en toestellen
- Zeer goede investering!
- ...

Modern, comfortabel en rustig wonen? In de schaduw van historische torens en toch vlakbij de natuur? Contacteer ons voor een bezoek aan dit prachtige appartement! Thijs@partnersinvastgoed.be of op het nummer 0499/87.30.36. Tot snel!Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed