U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

NIEUWBOUWWONING MET 3 SLKS, AFZONDERLIJKE GARAGE, TUIN EN TERRAS IN HARTJE IEPER

Op wandelafstand van het station en de Grote Markt van Ieper, vindt men deze volledige nieuwbouwwoning terug. De woning bevindt zich in een rustige, kindvriendelijke wijk waar slechts sporadisch doorgaand verkeer is van de bewoners in de wijk. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op een steenworp. Verder bespaart men ook op energiekosten, dankzij de zonnepanelen die zich op het dak bevinden. Er is ook een regenwaterput van 10.000l voorzien.

Indeling:
GLV: Inkomhall - apart toilet - lichtrijke, ruime living met aansluitend de open ingerichte keuken, uitgerust met alle toestellen (vaatwas, oven, kookplaat, koelkast, opbergkasten, dubbele spoelbak) - berging met aansluiting voorzien voor wasmachine en waar de hoogrendementsketel zich bevindt - zuidgerichte tuin met kunstgras, en een terras - via de tuin is er ook toegang tot de straat via een poortje achteraan (handig voor fietsen)

1e verdieping: 3 slaapkamers, met in elke slaapkamer distributie en aansluiting voor internet voorzien en een velux-dakvenster met verduistering - badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabo met lavabomeubel - apart toilet

2e verdieping: ruime zolder die over de ganse woning loopt, en geïsoleerd is

Extra's: afzonderlijke garage - privé-oprit - veel parkeergelegenheid voor de deur - zeer energiezuinige woning - ventilatie - woning werd reeds volledig geschilderd - EPB: 30


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed