U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

RECENTE WONING MET DRIE SLAAPKAMERS, TUIN EN GARAGE IN RUSTIGE WOONWIJK (OPTIONEEL BEMEUBELD)

In de Tramstraat, een rustige woonwijk en zijstraat van de Meenseweg, bevindt zich deze recentelijk gebouwde (2014), halfopen woning. De woning is volledig geschilderd, voorzien van spots en armaturen, uitstekend geïsoleerd (lage verbruikskosten) en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Doorheen de volledige woning is er vloerverwarming voorzien en isolatie. Het EPC bedraagt slechts 117 kWh, waardoor er maandelijks flink bespaard wordt op energie. Verder is de woning gelegen op wandelafstand van alle voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, ... Optioneel kan de woning bemeubeld verhuurd worden.

Indeling:
Gelijkvloers: Inkomhall - lichtrijke leefruimte met aansluitend de eetplaats - open ingerichte keuken met keukeneiland, voorzien van alle toestellen (vaatwasser, koelkast, inductie, keramische kookplaat, gootsteen, oven, microgolfoven) - berging met aansluitend apart gastentoilet - garage met inbouwkasten voorzien en aansluiting voor wasmachine - porte-fenêtre die naar het terras en de zuidwestelijk gerichte tuin met tuinhuis

1e verdieping:
Nachthall - apart toilet - badkamer met ligbad, douche en dubbel lavabomeubel - drie slaapkamers


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed