U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

WONING GELEGEN IN RUSTIGE STRAAT IN CENTRUM OP WANDELAFSTAND VAN DE VESTINGEN

Deze modern gerenoveerde woning is volledig instapklaar. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom - gastentoilet met automatische verluchting - ruime modern ingerichte living (28m²) met massieve parket, ingemaakte kasten en veel lichtinval door de vele ramen en lichtkoepels - open keuken met ingebouwde vaatwas, oven, microgolf, dampkap en gasfornuis - berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De moderne open trap in inox en hout brengt je naar het eerste verdiep waar de slaapkamer (15m²) met ingemaakte kasten zich bevindt. Aansluitend is de badkamer (10m²) met badkamermeubel en douche. Daarnaast bevindt zich de ingerichte dressing.

Extra: overal CV op aardgas - hoogrendementsketel type Remeha - ramen in ALU dubbel glas - gordijnen en overgordijnen aanwezig - extra berging aan de zijkant van de woning - geen terras of tuin maar wel gelegen aan de vestingen


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed