U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN, RECENTE WONING MET 3 SLPKS, TUIN EN TERRAS IN CENTRUM IEPER

RUSTIG GELEGEN, RECENTE WONING MET 3 SLPKS, TUIN EN TERRAS IN CENTRUM IEPER

Deze woning bevindt zich in een rustige éénrichtingsstraat, op 50m van bakker en slager. U komt binnen in de inkomhall, waar reeds een apart gastentoilet voorzien werd. Aansluitend volgen zowel een voorplaats (bureauruimte), en de open ingerichte keuken met keukeneiland, voorzien van alle toestellen. Vanuit de eetplaats bereikt u de lichtrijke leefruimte, van waaruit u dankzij de porte-fenêtre zicht heeft op de tuin en de Ieperse Vestingen. Via de zuidgerichte tuin is er ook toegang tot de Bukkersstraat, waar veel parkeergelegenheid is, via een poortje achteraan (handig voor fietsen). In de tuin wordt in de loop van april nog een tuinhuis geplaatst. Er is ook een droge kelder, handig als extra opbergruimte.

Op de eerste verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer, een apart toilet en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbel lavabomeubel en een inloopdouche.

Op de tweede verdieping zijn de tweede en derde slaapkamer terug te vinden.

Extra's:
Zeer energiezuinige woning (EPC: 170 kWh) = lage verbruikskosten - centrale verwarming met HR-ketel - overal HR-glas - spots voorzien - regenwater beschikbaar - ventilatie doorheen de woning


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed