U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8953 Heuvelland

Omschrijving

HALFOPEN WONING MET ZONNEPANELEN, TWEE SLAAPKAMERS EN TUINTJE IN CENTRUM WIJTSCHATE

In Wijtschate, landelijk gelegen in het Heuvelland doch met alle voorzieningen in het dorp en een vlotte verbinding richting Ieper, bevindt zich deze gezellige, halfopen woning.

Indeling:
Gelijkvloers:
Ruime, lichtrijke leefruimte met aansluitend de open ingerichte keuken, voorzien van vaatwas, oven, kookplaat en koelkast. Naast de keuken is een berging voorzien waar zich ook de aansluiting bevindt voor een wasmachine. Er is eveneens een apart toilet en droge kelder voorzien. Naast de woning is een doorgang voorzien die tot de tuin leidt. Hier is een recht van doorgang van toepassing voor de buren van anderhalve meter. Er mag dus geen wagen geplaatst worden (wel langs de straat voor deze doorgang), maar eventueel wel een tafeltje en stoelen. Achteraan de woning is nog een hobbyruimte/atelierruimte voorzien.

1e verdieping:
Nachthall - eerste slaapkamer - badkamer met toilet, douche en lavabomeubel

2e verdieping:
Tweede slaapkamer

Extra's:
Zeer energiezuinige woning dankzij de zonnepanelen en de vernieuwde ketel - c.v. op aardgas - gordijnen en armaturen blijven er hangen - EPC: 553 kWh (dateert nog van voor de renovaties)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed