U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS EN RUIM TERRAS/PARKEERPLAATS

Op de hoek van het Minneplein bevindt zich "Villa Hélène". De woning werd omgevormd tot 3 appartementen, met behoud van authentieke, karakteristieke elementen.

Het gelijkvloers appartement bevat een aparte voordeur en een aparte dubbele, private poort die toegang biedt tot het ruim terras, die ook als autostandplaats gebruikt kan worden (20m²). Men komt binnen langs de private inkomhal, die toegang biedt tot enerzijds de eerste slaapkamer/bureau met aansluitend de eerste badkamer met douche, en anderzijds tot de lichtrijke leefruimte met sierschouw en aansluitend de eetplaats. De keuken is apart en volledig uitgerust met alle toestellen (koelkast, vriesvak, inductieplaat, vaatwasser, oven, voldoende kastruimte, aansluiting wasmachine, ... ). Er is een apart toilet voorzien, twee slaapkamers en een tweede badkamer met tweede toilet.

Extra's:
Gemeenschappelijke fietsenberging - gemeenschappelijke vuilnisbakkenberging - appartement volledig uitgerust met rolgordijnen en armaturen - akoestische EN thermische isolatie - elektrische rolluiken - zeer energiezuinig appartement - kelderberging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed