U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8640 Oostvleteren

Omschrijving

NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET 3 SLPKS, RUIM TERRAS EN GARAGE

Nabij het centrum van Oostvleteren is dit nieuwbouwappartement met 3 slpks, ruim terras en garage gelegen op het tweede verdiep.

Dit ruime appartement is bereikbaar via de gemeenschappelijke trappenhal of lift. Via de ruime inkomhal kan je rondom het hele appartement waardoor je ook gemakkelijk alle ruimtes kan bereiken. Eerst en vooral heeft dit appartement een zeer ruime en lichtrijke woonkamer (40 m²) met aansluitende volledig ingerichte keuken (8 m²) (inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasmachine, ingebouwde frigo en spoelbak). Aansluitend aan de woonkamer vinden we ook een aparte berging (4 m²) met aansluitingen voor uw wasmachine en/of droogkast als ook het ruim zuidgericht terras met mooie landelijke verzichten. Daarnaast beschikt dit appartement ook over volledig nieuwe badkamer (7 m²) met inloopdouche, lavabo en toilet. Verder vinden we in dit appartement ook nog 3 slaapkamers (7 m² - 8 m² - 12 m²). Daarnaast is er ook nog ruime garage inbegrepen in de huurprijs.

Extra's: cv op aardgas - toilet op regenwater - lift in het gebouw aanwezig - syndic: 50 euro / maand - EPB


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed