U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

EXCLUSIEF APPARTEMENT MET GARAGE EN RUIM TERRAS

EXCLUSIEF APPARTEMENT (105,20m²) MET GARAGE EN RUIM TERRAS (15m²)

Het appartement ligt op de bovenste verdieping van een exclusieve residentie met zicht op het natuurgebied de "Verdronken Weide"

Het appartement beschikt over vloerverwarming. Er ligt overal parket behalve in de badkamer. Er zijn overal inbouwkasten voorzien.

Indeling: inkomhal - living met open ingerichte keuken (vaatwasser, vitro-keramische kookplaat, koelkast, aparte diepvries, combi-oven, spoelbak in inox - toestellen van het merk Miele) - op maat gemaakt bureau in de living - badkamer met inloopdouche, handdoekdroger en lavabo-meubel met dubbele wastafel en spiegelkast - 2 slaapkamers met inbouwkasten - extra berging bij 1 slaapkamer - apart toilet - berging - prachtig terras met zicht op het natuurgebied - ondergrondse garage - aparte kelderberging - gezamenlijke fietsenberging en vuilnisbakkenberging

De syndic bedraagt € 75,00 per maand.

Extra: volledige geïsoleerd, hoogrendementsglas, condensatie-ketel - lift - ventilatie - vaste vliegenramen - led verlichting


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed