U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

INSTAPKLAAR NIEUWBOUWAPPARTEMENT (109,34m²) MET TERRAS EN GARAGE (OPTIONEEL)

Dit appartement is gelegen op het eerste verdiep in Residentie Meidoorn (lift aanwezig), is instapklaar en werd reeds volledig geschilderd en voorzien van vloerverwarming. Het appartement werd volledig gestript en gerenoveerd rekening houdende met de hedendaagse kwaliteit en comfort op vlak van isolatie, ventilatie en akoestiek. De belangrijkste troef is echter de ligging in een groene omgeving tussen de Grote Markt en het station. Het winkelcentrum Delhaize/Brico ligt eveneens op wandelafstand.

Dit appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers waarvan één toegang biedt tot het terras aan de achterkant van het gebouw - een living met open uitgeruste keuken voorzien van alle toestellen - een keukenberging - een badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Er is eveneens een garage die optioneel bij het appartement kan gehuurd worden (75 EUR per maand), voorzien achteraan het gebouw alsook een kelderberging.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed