U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

APPARTEMENT MET 2 SLPKS, INTERN TERRAS EN OPTIONELE AUTOSTANDPLAATS(EN) OP GROTE MARKT

Residentie Clichy vormt een begrip in Ieper. Gelegen in het historische stadscentrum van Ieper aan de Grote Markt kan U zich geen betere AAA-locatie voorstellen. De voormalige bank in renaissancestijl werd omgebouwd tot een luxueuze residentie met 6 appartementen, 1 penthouse, een koetshuis en 2 handelsruimtes.

Dit prachtig appartement ligt op de 1ste verdieping van het gebouw. Er is uiteraard een lift aanwezig in het gebouw. Verder is er een inkomhall - ruime living met open ingerichte keuken - 2 slaapkamers - badkamer met douche, ligbad en lavabo-meubel - apart toilet - intern terras

Er is mogelijkheid om 1 of 2 autostandplaatsen te huren op 50m van het appartement. Prijs: 70€/maand per standplaats.

Er is een aparte kelderberging voorzien. Verder heeft elk appartement een fietsenstalling met electriciteit voor een elektrische fiets.

Er werd ook rekening gehouden met energiezuinigheid door een totale isolatie van het gebouw, hoogrendementsglas en een individuele condensatieketel op aardgas. E-peil 90.

Voorschot syndicus = 100€/maand



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed