U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

RUIM, RECENT APPARTEMENT MET 2 SLPKS, 3 TERRASSEN, LIFT IN GEBOUW EN MOGELIJKHEID TOT HUURGARAGE

Op slechts 100m van de Grote Markt, bevindt zich dit zeer recentelijk appartement terug. Er is in het gebouw een lift aanwezig, en verder is ook een overdekte fietsen- en vuilnisbakkenberging voorzien.

Indeling:
Inkomhall - apart gastentoilet - volledig ingerichte keuken met twee combi-ovens, een vaatwas, twee koelkasten, twee diepvriezers, kookplaat met dampkap, spoelbak, keukeneiland, voldoende opbergruimte en met zicht en toegang op het ruime, eerste terras - leefruimte met aansluitend eetplaats, die toegang bieden tot de twee overige terrassen - nachthall - tweede apart toilet - twee slaapkamers - badkamer voorzien van bubbelbad, douche en dubbel lavabomeubel - berging met aansluiting voorzien voor wasmachine

Extra's:
C.V. op aardgas - videofoon - op wandelafstand van alle voorzieningen (bushalte, winkels, restaurants, ...) - mogelijkheid tot huren van garage in de buurt (90 EUR p.m.) - voorschot syndic 80 EUR p.m.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed