U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

VOLLEDIG VERNIEUWD APPARTEMENT MET 1 SLPK EN 2 TERRASSEN

Op de hoek van het Minneplein bevindt zich "Villa Hélène". De woning werd omgevormd tot 3 volledig gerenoveerde appartementen, met behoud van authentieke, karakteristieke elementen.

U komt in het appartement op de 1e verdieping eerst binnen in de inkomhall. Er is een aparte berging voorzien, met rekken en aansluiting voor een wasmachine. Er is ook een apart toilet voorzien.

De leefruimte is ruim, zeer lichtrijk, en bevat een open ingerichte keuken volledig uitgerust met alle toestellen (koelkast, vriesvak, inductieplaat, vaatwas, oven, voldoende kastruimte, ... ). Er zijn 2 terrassen voorzien, waarvan 1 overdekt is en de ander zicht biedt op het volledige Minneplein. In het appartement is een aparte slaapkamer voorzien. De badkamer is uitgerust met een ruime douche (douchescherm wordt nog geplaatst) en lavabomeubel.

Extra's:
Gemeenschappelijke fietsenberging - gemeenschappelijke vuilnisbakkenberging - appartement volledig uitgerust met rolgordijnen en armaturen - akoestische EN thermische isolatie - elektrische rolluiken voorzien - zeer energiezuinig appartement - EPC: 189 kWh - kelderberging voorzien - 20 EUR voorschot syndic per maand


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed