U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8908 Vlamertinge

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

WONING MET 3 SLPKS EN GARAGE

WONING MET 3 SLPKS EN GARAGE EN TOEGANG LANGS DE ZIJKANT VOOR FIETSEN, VUILBAKKEN,...

Deze woning is grotendeels gerenoveerd, waaronder recente ketel, elektriciteit blanco gekeurd (tot 2041) overal dubbel glas, grote uitbouw op gelijkvloers. Op het verdiep zijn nog 2 kamers, die nog verder moeten worden afgewerkt. Het dak heeft al een onderdak maar is nog niet geïsoleerd. EPC is 388 maar er zijn intussen al verbeteringen uitgevoerd.

De indeling: Op het gelijkvloers bevindt zicht de ruime woonkamer (24,5m²) met open ingerichte keuken (20,8m²), en daarnaast een luchtig terrasje met zicht op de tuin. De tuin zelf moet nog worden aangelegd maar biedt een heel mooi uitzicht op de groene omgeving en de achterliggende vijver.
Verder is er op het glvl de badkamer (8,5m²) met toilet, inloopdouche, lavabomeubel,.. en tot slot een eerste vernieuwde slaapkamer (15m²) met dressing.
Inpandig aan het huis is ook nog de garage (18m²) waar zéker een auto in kan (nu ruim plaats voor een golf).

Het verdiep is in totaal 42m² en momenteel zijn hier 2 slaapkamers in onder gebracht.

Extra: EPC 388kWh/m², elektriciteit is blanco gekeurd zonder inbreuken, perceelopp 493m², KI 493, verwarming cv op gas. Regenwaterput aanwezig maar niet in gebruik momenteel.

Voor meer info of een plaatsbezoek, contacteer dossierbeheerder Louis Vandermarliere op 0494/94.15.74 of via louis@partnersinvastgoed.be





Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed