U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verkocht

8970 Poperinge

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE VERNIEUWBOUW MET 2 SLPKS IN CENTRUM POPERINGE

Deze woning in de stadskern van Poperinge werd in 2017 volledig gerenoveerd, tot de schilderwerken toe. Perfect als starterswoning of investering!

Bij het binnenkomen in de inkomhal (5m²) kunt u uw fiets kwijt op de voorziene plaats. De woonkamer (25m²) is stijlvol afgewerkt met parkettegels en (led-)spots. Er is plaats om een bureau te zetten tussen de woonkamer en eetkamer/keuken. De eetkamer met open keuken (16,8m) kijkt uit op het tof binnenkoertje (16,5m²) met groene touch. De keuken is splinternieuw van keukenbouwer Ixina, echte Duitse grundlichkeit , en is voorzien van een aparte oven en aparte microgolf, inductiekookplaat met moderne ronde dampkap, en een wastafel. Verder is er zeker voldoen bergplaats in de keuken.
De binnenkoer is afgewerkt in cederhout en heeft een warm en licht gevoel.
Tot slot is er op het gelijkvloers nog een berging (12m²) waar de condensatieketel van Junkers hangt, en met aansluiting voor wasmachine en droogkast. En een daarnaast een apart gastentoilet met lavabo.

Op het eerste verdiep zijn 2 slaapkamers (24m²-10,5m²) en een badkamer (5m²) met inloopdouche, lavabomeubel en hangtoilet.

EXTRA: EPC zeer gunstig (162kWh/m²), Elektriciteit blanco gekeurd (tot 2042), overal hoogrendementsglas in PVC en waar de ramen open kunnen is er draai-kip voorzien met een slotje ter bescherming voor kindjes, overal led-verlichting, muren volledig geïsoleerd, alsook vloeren en alsook het dak. Perceeloppervlakte 75m², Klein beschrijf mogelijk! Mogelijke verhuurwaarde €650/maand. Parkeren is altijd mogelijk op 50m van de woning nabij de pastorie. Postinterventiedossier aanwezig.

Voor rechtstreeks contact kunt u terecht bij dossierbeheerder Louis Vandermarliere op 0494/94.15.74 of via louis@partnersinvastgoed.be





Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed