Helaas, dit pand is verkocht

8956 Kemmel

RUIME HOB MET 4 SLPKS, GARAGE EN ZONGERICHTE TUIN.

HOB MET 4 SLPKS, GARAGE EN ZONGERICHTE TUIN.

BEKIJK ONZE 3D-RENDERS OM HET POTENTIEEL VAN DEZE WONING WAAR TE NEMEN.

Deze woning deed vroeger dienst als vakantiewoning en biedt hierdoor heel wat mogelijkheden door de grote ruimtes en mooie tuin.

De indeling is als volgt:
Glvl: Inkom met voorplaats/bureau, woonkamer, droge kelder, keuken, 2 badkamers en een toilet. Een veranda met zicht op de tuin en een garage voor zeker 1 wagen, enkele fietsen of motorfiets.
Mooie tuin met open zicht op achterliggende tuin en weides. Een prachtig stukje Heuvelland.
Via een vaulte kan u naar het verdiep waar enerzijds al 2 kamers zijn afgewerkt, en anderzijds nog een grote slaapruimte tot in het dak, waar minimum nog 3 kamers kunnen worden bij gecreëerd. Boven is ook al voorziening voor een 2de toilet.

Extra: Zonnepanelen zitten niet in verkoop. Perc opp. 355m², kl beschr mog (KI 354). EPC 501kWh/m² (enkel glas), Elek gekeurd tot 2030. Verwarming cv op stookolie (gekeurd). Het opmetingsplan van de tuin kunt u tussen de afbeeldingen terugvinden.

Voor meer info kunt u rechtstreeks terecht bij dossierbeheerder Louis Vandermarliere op 0494 94 15 74 of via louis@partnersinvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed