U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
deluxe

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Nieuwe call-to-action

Omschrijving

RESIDENTIEEL GELEGEN VILLA MET 4 SLPKS, 2 BADKAMERS, TUIN EN GARAGE (bj 2004)

RESIDENTIEEL GELEGEN VILLA MET 4 SLPKS, 2 BADKAMERS, TUIN EN GARAGE (bj 2004)

Deze woning ligt in een rustige doodlopende straat en heeft een goede verbinding met de ring en de A19.
Op het gelijkvloers is er een slaapkamer, badkamer en dressing voorzien zodat U toekomstgericht niet hoeft te verhuizen. De dimensionering van het perceel is perfect nl. 20m straatkant op 40m diepte.

De woning beschikt naast vloerverwarming op aardgas met een condensatieketel ook over airco/verwarming met warmtepompen op 3 circuits en volledige isolatie (vloer 8cm, muur 4cm, hellend dak 12cm, plat dak 10cm) en hoogrendementsglas (1,1k-waarde). Verder zijn er 10 zonnepanelen geïnstalleerd waar er jaarlijks 2,5 certificaten aan 450€/stuk kunnen opgevraagd worden. De totale energiefactuur (gas/electriciteit) bedroeg verleden jaar 1504€! Aan uw veiligheid werd ook gedacht want er is een alarm-systeem met verschillende zones. Tot slot kan U zich ontspannen in de sauna.

Indeling:
Glv: oprit voor 3 wagens (5m x 10,50m) - lichtrijke inkomhall (16m²) - ruime living met rondom zicht op de tuin (54m²) - volledig uitgeruste keuken (diapal) met werkblad in natuursteen, vaatwas (miele), combi-oven (siemens), microgolf (siemens), frigo, vitro-keramische kookplaat en dubbele spoelbak (17,5m²) - keukenberging (5,50m²) - slaapkamer (16m²) met dressing (8,8m²) en on-suite badkamer met ligbad, douchecel en lavabo-meubel met 2 wastafels (10m²) - apart toilet - garage met elektrische sectionale poort en wasruimte (31m²) - zuidwestgerichte tuin met terras en haagbeuk die zorgt voor privacy (423m²)

Verdiep 1: 3 slaapkamers (18m² - 14m² - 15m²)) - bureau/kinderkamer (12m²) - badkamer met toilet, douchecel en lavabo-meubel met 1 wastafel (5m²)

Verdiep 2: geïsoleerde zolder bereikbaar via valtrap

Extra: dag/nacht tarief - 10.000L regenwater aanwezig - stereo systeem - totale oppervlakte 800m² - KI 1113




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed