Helaas, dit pand is verkocht

8954 Klijte-Dorp

1004m² bouwgrond met prachtig zicht op Vlaanderen.

LOT 3

Dit stuk bouwgrond ligt in het dorp De Klijte, maar toch afgelegen. Het maakt deel uit van 3 stukken bouwgrond waarvan 1 reeds verkocht is. De percelen zijn zuid-zuidoost gericht.

Bekijk onze 3D-renders om de mogelijkheid van dit perceel waar te nemen.

Bouwvoorschriften:

Open bebouwing. Er mag 1 bouwlaag + dak gebouwd worden op 3m van de perceelsgrenzen. Maximale kroonlijsthoogte is 3m met een mogelijke afwijking naar 4,5m. Nokhoogte is maximaal 9m. Van de aangeduide (blauwe) voorbouwlijn, mag 2,5m afgeweken worden naar achteren. De maximale bouwdiepte achter de voorbouwlijn is 20m. Maximale bezettingspercentage van het perceel is 40%, ook te respecteren met eventuele bijgebouwen. Bijgebouwen moeten 3m achter de voorgevel komen, en mogen op 1m van de perceelsgrens komen of erop.

Voor meer info kunt u ook Rechtstreeks terecht bij Louis Vandermarliere op 0494/94.15.74 of via louis@partnersinvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed