Helaas, dit pand is verkocht

8980 Passendale

Omschrijving

NIEUWBOUW APPARTEMENT (117m²) MET 2 SLPKS, TERRAS (50m²) EN AUTOSTANDPLAATS

NIEUWBOUW APPARTEMENT (117m²) MET 2 SLPKS, TERRAS (50m²) EN AUTOSTANDPLAATS

Residentie "JEREMY" uit 5 appartementen bevindt zich op 250m van het centrum van Passendale.

Dit appartement is gelegen op het tweede verdiep en omvat 2 slaapkamers, een terras (50m²), een volledig ingerichte keuken, een badkamer met inloopdouche en lavabo-meubel, een apart toilet, en een berging.

De moderne architectuur van de hand van architect Peter Verhaeghe vormt een speels geheel tussen strakke materialen gekoppeld aan de warme houten accenten. De woonkwaliteit werd geoptimaliseerd door de grote raampartijen. Er werd bijzondere aandacht besteed aan zowel de thermische als akoestische isolatie met extra nadruk op de energiezuinigheid van het project.

De koper heeft nog vrije keuze in materialen volgens de vooropgesteld budgetten. Er is een lift aanwezig in het gebouw en elk appartement is voorzien van vloerverwarming. Onder het gebouw zijn er 10 autostandplaatsen en een berging voor elk appartement.

Kostprijs autostandplaats tussen 11.000€ - 18.000€ (excl. btw en kosten)
Kostprijs berging 5.000€ (excl. btw en kosten)

Voor meer inlichtingen kan u ons kantoor contacteren op 057/21.93.36 of via frederic@partnersinvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed