Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

OVER TE NEMEN: VOLLEDIG INGERICHTE KRANTENWINKEL

OVER TE NEMEN: VOLLEDIG INGERICHTE KRANTENWINKEL

De huur bedraagt 900€/maand. Er is mogelijkheid om boven de winkel een recent vernieuwd appartement te huren met 1 slaapkamer.

Deze gekende en recent vernieuwde krantenwinkel is gelegen op een zichtlocatie nabij het station en diverse scholen. U kan er ook terecht voor de producten van de Nationale Loterij zoals de Lotto. De winkel wordt volledig ingericht overgelaten inclusief 2 kassa's, rekken, alarm, airco/verwarming...

De winkel zelf is 53m² groot. Er is ook een bureau met keuken (11m²) met daarnaast een berging (4m²) en een apart toilet. Leveringen worden gedaan via de zij-ingang. Er is ook nog een kelder. Het alarm-systeem bevat sensoren, magneten en camera's. Ook zijn er overal rolluken aanwezig. De verwarming verloopt via airco met een warmtepomp.

Indien gewenst kan het ganse gebouw inclusief 2 verhuurde appartementen gekocht worden tegen 450.000€. Foto's van de gerenoveerde appartementen (2013) kunnen per mail opgevraagd worden.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed