Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

APPARTEMENT (88,73m²) MET 2 SLAAPKAMERS EN ZONGERICHT TERRAS (8,11m²)

Residentie TER STEDE bestaat uit 2 gebouwen met samen 16 appartementen met elk 2 slaapkamers en zuidwestgerichte terrassen. Er kan een parkeerplaats aangekocht worden.

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. Er is een lift aanwezig.

De architectuur speelt met neutrale zachte contrasten en zorgt voor een tijdloze uitstraling. Er werd extra nadruk gelegd op het aspect energiezuinigheid. Elk appartement beschikt over vloerverwarming aangestuurd door een individuele condensatieketel op aardgas.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer, een volledig ingerichte open keuken met eiland, badkamer met douche of ligbad, een dubbel lavabomeubel en een toilet. Verder is er een nog een extra afzonderlijk toilet en een berging. Onder "Downloads" kan U het plan en lastenboek raadplegen.

Wenst U te investeren? Eén van de vele troeven van het project is de uitgekiende prijskwaliteitsverhouding. Zo ben je zeker van een rendabele investering.

Interesse? Contacteer ons kantoor voor meer info.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed