Helaas, dit pand is verkocht

8900 Dikkebus

RESIDENTIE "DE VIJVERHOEK" IN HET CENTRUM VAN DIKKEBUS

12 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN RESIDENTIE "DE VIJVERHOEK" IN HET CENTRUM VAN DIKKEBUS

Dit project biedt 12 nieuwbouw appartementen in het centrum van Dikkebus. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit en de lichtinval.
De appartementen beschikken telkens over een zonnige tuin of terras met behoud van privacy, 1 of 2 slaapkamers waaronder 1 duplex.
Er is mogelijkheid tot aankoop van 2 garages of overdekte auto staanplaats waarvan er 8 zullen voorzien worden.

Er is ruimte voorzien voor de fietsen en vuilnisbakken en nutsvoorzieningen. Het appartement is rolstoelvriendelijk.

Lift aanwezig op ieder verdiep. Elk appartement is voorzien van een videofoon met een deurontgrendeling. De toegangspoort naar de parkeerplaatsen is voorzien van afstandsbediening.

Het buitenschrijnwerk en de sasdeuren van de hoofd inkom wordt voorzien in aluminium.

Elk appartement wordt afgewerkt in hoogwaardige materialen. De afwerking wordt gedetailleerd weergegeven in het lastenboek dewelke kan nagelezen worden in de bijlagen van het project.

Prijzen van € 136.000 tot € 189.000 (exclusief registratie op de grondwaarde en BTW op de constructiewaarde) en exclusief aansluitingskosten

Goede ligging op 5 km van Ieper

Eveneens geschikt als opbrengsteneigendom.

De 3D-simulatie is ter illustratie

Voor een volledig overzicht van de beschikbare appartementen en de plannen kunt u via onze site www.partnersinvastgoed.be naar de vlag 'nieuwbouw' het project volledig terug vinden. Onderaan is een lijst zichtbaar waarop u kunt klikken om de verschillende appartementen te bekijken per model. Het lastenboek kan gedownload worden.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed