U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

DUPLEX APPARTEMENT MET 2 SLPKS, TERRAS EN LIFT OP 10 METER VAN DE GROTE MARKT

DUPLEX APPARTEMENT MET 2 SLPKS, TERRAS EN LIFT OP 10 METER VAN DE GROTE MARKT

Dit prachtig duplex appartement is gelegen op de 2de en 3de verdieping. Beide verdiepingen zijn bereikbaar met zowel de lift als trap. De inkomhal is uitgerust met ingebouwde kasten en een apart gastentoilet. De ruime living beschikt over een moderne inbouwcassette die het extra gezellig maakt. De keuken met ruimte voor eetplaats is uitgerust met een koelkast met diepvriesvak, oven, microgolf, elektrische kookplaat en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken kunt u naar het terrasje waar eveneens een kleine buitenberging is. Op het verdiep zijn er twee slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met ligbad/douche en lavabo. In de droge kelder op verdiep -1 (eveneens bereikbaar met de lift) is er ruimte en aansluiting voor een wasmachine en droogkast.

Extra: er zijn slechts 2 appartementen in het gebouw = zeer rustig - op slechts 5 meter van de Grote Markt - videofoon aanwezig op zowel het 2de als het 3de verdiep - doorheen het ganse appartement zijn er authentieke houten vloeren


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed