U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
standard

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

PRACHTIG NIEUWBOUWAPPARTEMENT IN CENTRUM MET TERRAS EN MOGELIJKHEID TOT GARAGE

PRACHTIG NIEUWBOUWAPPARTEMENT IN CENTRUM MET TERRAS EN MOGELIJKHEID TOT GARAGE

Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. Het bestaat uit een ruime en lichtrijke living met open ingerichte keuken (elektrische kookplaat, koelkast met diepvriesvak, micro combi-oven, vaatwas, dubbele spoelbak, dampkap en voldoende kastruimte - alle toestellen zijn van het merk Zanussi en alle kasten hebben een remsysteem). Aansluitend aan de keuken is een berging waar ook aansluiting is voor een wasmachine. Deze berging kan eveneens vanuit de inkomhal bereikt worden. Vanuit de living kunt u naar het ruime terras met buitenberging. De badkamer beschikt over een badkamermeubel met dubbele lavabo en inloopdouche. Er is een apart toilet. Verder zijn er twee slaapkamers. Buiten is er een gemeenschappelijke fietsenstalling. Optioneel kan er een garage gehuurd worden voor € 75,00 / mnd. De fietsenstalling en garages zijn afgesloten van de straat door een automatische poort die enkel geopend kan worden door de bewoners van het gebouw.

Extra: € 50,00 / mnd syndic - hoogrendementsbeglazing super isolerend - thermostatische regeling - er is een lift aanwezig in het gebouw - eerste gebruik, alles is volledig nieuw


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Partners in Vastgoed